Vakra kutsub Meikarit demokraatide ühendusse

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demokraatide ühenduse juht Rainer Vakra.
Demokraatide ühenduse juht Rainer Vakra. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Reformierakond ja Keskerakond on järjest rohkem ühte nägu ning tänane otsus Silver Meikar Reformierakonnast välja visata heidab varju tervele Eesti poliitikale, leidis demokraatide ühenduse liige Rainer Vakra, kutsudes Meikarit oma ridadesse.

«Minu hinnangul see lugu näitab, et Eesti poliitikas on kadumas mustad ja valged jõud, mida on pidevalt rõhutatud ning Keskerakond ja Reformierakond aina rohkem lähevad ühte nägu,» ütles Vakra ERRi uudisteportaalile.

«Ma olen siiani seisukohal, et olukord Reformierakonna jaoks oleks asi lõppenud paremini, kui justiitsminister Kristen Michal oleks õigel ajal võtnud vastutuse ja selleks hetkeks oma volitused peatanud, kui uurimine algas - siis ta oleks olnud märter. Täna on lõpuni üleval küsimus, kas see otsus oli tema poolt mõjutatud või mitte,» lisas Vakra.

Silver Meikarile soovitab Vakra kindlameelsust, teotahet ja tutvuda demokraatide ühenduse kodulehega: «Kui ühel hetkel kõik need, kes soovivad asju ajada teistmoodi ja seda ausalt välja öelda julgevad, seljad kokku panevad, siis võib Eesti ühiskonnas nii mõndagi juhtuda,» lausus Vakra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles