Saaremaal hukkunud pisitüdruk tõmbas kapi endale peale

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummut. Foto on illustratiivne.
Kummut. Foto on illustratiivne. Foto: Elmar Rauam / Õhtuleht

Kolmapäeval peatrauma tõttu Saaremaal hukkunud pisitüdruk oli kodus tõmmanud lahti kapi sahtli, mistõttu kukkus tasakaalu kaotanud kapp talle peale.

Orissaare alevikus juhtunud õnnetuses sai 3-aastane laps peatrauma ja meedikutel ei õnnestunud tema elu päästa, kirjutab Saarte Hääl.

Õnnetus juhtus kolmapäeva keskpäeva paiku, kui laps tõmbas kodus lahti kapi sahtli, mis tõmbas omakorda kaasa teised sahtlid ja tasakaalu kaotanud kapp kukkus lapsele peale. Vanemad viisid tüdruku Orissaare kiirabisse, kuhu ruttasid appi ka Kuressaare haigla meedikud. Paraku last elustada ei õnnestunud.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm ütles, et tegemist oli äärmiselt traagilise õnnetusjuhtumiga ja kuigi politsei pidi vastavalt protseduurireeglitele algatama asjaolude uurimiseks kriminaalasja, pole sündmuses midagi kriminaalset.

Õnnetus on pere jaoks seda traagilisem, et neli aastat tagasi hukkus suvel autoõnnetuses nende 8-aastane poeg. Toona sõitis perekonna peateel liikunud autole Laadjala–Karja tee ja Uduvere–Kärla–Sõmera maantee ristmikul otsa mandrilt pärit sõidukijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles