Politsei vabastas Haapsalu vanemkomissari ametist vääritu käitumise pärast

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei vabastas novembri algul ametist Haapsalu jaoskonna vanemkomissari Tarmo Paio vääritu käitumise pärast, kuid lahtilaskmise täpsemat põhjust politsei ega prokuratuur ei avalda.

Politsei Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kaisi sõnul tuvastas polisei sisekontrollibüroo distsiplinaarmenetlusel, et Tarmo Paio on politsei ja piirivalve seaduse kohaselt toime pannud vääritu teo, st teo, mis on vastuolus kõlblusnormidega, eetiliste nõuetega või seab ametiasutuse halba valgusse, kirjutab Lääne Elu.

Millise vääritu teo Tarmo Paio sooritas, miks ta lahti lasti, ei öelnud Lääne Elule ei Margus Kaldma, Indrek Kalda, Kristi Kais ega prokuratuuri Lääne talituse pressiesindaja Annely Erm.

Tarmo Paio asjus on algatatud ka teine kriminaalmenetlus. Nimelt kahtlustatakse, et ta on rikkunud karistusseadustikuga kehtestatud saladuse hoidmise seadust.

Tarmo Paio nentis eile Lääne Elule, et ei saa kumbagi juhtumit kommenteerida, sest nendega tegeleb advokaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles