Abiellujad: täna oli viimane võimalus

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna 12.12.12 abiellunud Olga ja Artjom.
Täna 12.12.12 abiellunud Olga ja Artjom. Foto: Liis Treimann

Tänasel kuupäeval, 12.12.12 registreeriti Tallinnas 38 abielu, enamik abiellujaid valisid selle aja pulmade pidamiseks seetõttu, et järgmist nii meeldejäävat kuupäeva enam ei tule.

Tallinnas Õnnepalees abielu registreerima tulnud Brita sõnul valisid nad kaasaga abiellumiseks tänase päeva, kuna see jääb hästi meelde. Numbrite võlusse pruut ei usu ja ta lisas, et nad on ise oma õnne sepad.

Brita ema Ingridi sõnul oleks pulmi olnud parem teha suvel, aga see-eest on tänane kuupäev meeldejääv.

Alina ja Eduardi sõnul toob õnne suhe inimeste vahel, mitte numbrikombinatsioon. Küll aga tõdesid nad, et kuupäev on eriline.

Olga ja Artjom ütlesid, et tänane oli viimane võimalus eriliseks kuupäevaks ning kindlasti toob see neile ka õnne.

Kuigi sagimist oli Tallinna perekonnaseisuametis üksjagu, tundus, et Õnnepalee oli selleks kiireks päevaks hästi valmistunud. Registreerimisi toimus korraga mitmes saalis ning keegi oma korda pikalt fuajees ootama ei pidanud.

Suurim abiellumistuhin oli 2007. ja 2008. aastal, kui maagilised kuupäevad langesid nädalavahetusele. Pärast tänast tuleb järgmist päeva, kuu ja aasta poolest ühtivat kombinatsiooni 01.01.01 oodata 89 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles