Gräzini ja Riisalu poliitikasaate jätkumine uuel aastal pole kindel

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 Seitsmesed Uudised nädalalõpu saate nädalakommentaari võte uudistetoimetuse toas. Keskel Aivar Riisalu ja Igor Gräzin.
TV3 Seitsmesed Uudised nädalalõpu saate nädalakommentaari võte uudistetoimetuse toas. Keskel Aivar Riisalu ja Igor Gräzin. Foto: Küllike Rooväli

Igal pühapäeval kommenteerivad TV3 uudiste lõpus riigikogu liikmed Igor Gräzin ja Aivar Riisalu päevauudiseid, tulevast aastast võivad poliitikud aga saatega lõpetada.

Igor Gräzin ütles Postimehele, et saade on eetris olnud neli aastat ja on aeg mõelda, kas jätkata selle formaadiga või mitte.

Ta märkis, et provotseerivat poliitilist debatti on aga vaja ja see, et nad on riigikogu liikmed, annab neile ka päevasündmustele teise vaatevinkli. Riisalu on kogemustega lavainimene ja Gräzinil 30-aastane kogemus raadios. «See kõik muudab meie koostöö väärtuslikuks.»

«Aga seesmise ammendumise tunne on olemas ja kui tunned, et asjad hakkavad korduma ja ise ka rahul ei ole, siis ongi aeg mõelda.» Ta rõhutas, et tuleb otsustada, kas jätkata veel üks hooaeg või teha midagi uut. Koostööd lõpetada ta ei tahaks.

Viimased saated sel hooajal on TV3 ekraanil jõuludel ja vanal aastal.

Gräzin avaldas novembri lõpus pahameelt Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) saadete kriitilise tooni osas. Homses ringhäälingunõukogus Gräzin teema arutelu ei soovi jätkata. Ta märkis, et teemaga võiks jätkata ERRi 15-liikmeline ühiskondlik nõukoda, kelle pädevuses on nõustada ringhäälingu juhatust programmiga seotud küsimustes.

Ühiskondliku nõukoja liikmeteks on Linnar Viik, Vahur Kraft, Hagi Šein, Vitali Belobrovtsev, Toomas Kivimägi, Maria Alajõe, Kadri Tali, Priit Põldoja, Marju Lauristin, Erich Teigamägi, Urmo Kübar, Jüri Võigemast, Ülle Madise, Daniel Vaarik ja Kristi Vinter.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles