Kaja Tampere: konfliktid lõid õhu klaariks

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Tampere
Kaja Tampere Foto: Toomas Huik

Tallinna Ülikooli kommunikatsiooni instituudi juht Kaja Tampere leidis, et lõppev aasta on olnud keeruline, aga kasulik, sest lõi Eestis õhu klaariks ja andis võimaluse konfliktidest õppida.

«Eestil olnud väga keeruline aasta. On olnud igasugused skandaalid, streigid, konfliktid ühiskonnas, aga minu meelest on see hea. Sellistest asjadest annab alati õppida, ja seetõttu on see positiivne,» lausus Tampere.

«Teisest küljest läks õhk nende konfliktide abil klaarimaks. Inimesed ei ole enam passiivsed, nad julgevad öelda välja oma tahtmist, see puhastab ühiskonda. Seetõttu oli minu meelest see aasta positiivne, et andsid inimestele kodanikujulgust.»

Tallinna Ülikooli kommunikatsiooni instituudis said tema sõnul tänavu teoks mitmed head väiksemad, aga mitu aastat tagasi idanema pandud plaanid. «Näiteks saime mõlemale 2010. aastal esitatud Euroopa Liidu uurimisprojekti taotlusele rahastuse. Tegime mitmeid haridusinnovaatilisi samme ja strateegilisi lahendusi, kuidas magistri- või bakalaureuseõppes edukate tulemuste arvu suurendada. Niisuguste pisikeste hästi planeeritud asjade õnnestumine on tore, nendest hakkavad suured asjad peale,» rääkis Tampere.

«Isiklikus elus on mul see hea, et lastel läheb hästi. Tütar sai kooliga ühele poole ja tuli Eestisse tagasi, leidis töö. Lähedastel inimestel on hästi läinud,» oli Tampere rahul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles