Ansip õnnitles Postimehe aasta inimese tiitli pälvinud Dresenit

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip
Andrus Ansip Foto: Postimees/Scanpix

Peaminister Andrus Ansip õnnitles valitsuse pressikonverentsil meremuuseumi direktorit Urmas Dresenit Postimehe aasta inimese tiitli pälvimise puhul.

Ansip märkis ajakirjanike küsimustele vastates, et hoolimata raskustest on meremuuseum väga hästi tööle rakendunud, külastajate arv on mitu korda suurem kui prognoositud ning kindlasti läheb tal ka tulevikus hästi.

«Kas vahepeal on rikutud ka mingeid reegleid, vaidlused selle osas käivad ja ma ei tahaks olla kohtumõistjaks. Palju õnne Postimehe aasta inimesele,» lisas ta.

Postimees tunnustas Dresenit, kelle juhtimisel avati Lennusadam. Postimees peab oluliseks Dreseni julgust võtta ette selliste mõõtmetega projekt, mis kerkis ja kasvas peaaegu nähtamatult ja tunnustada tema sihikindlust ja visiooni läbi aastakümnete.

8. detsembril 1958 sündinud Urmas Dresen on Eesti Meremuuseumis erinevatel ametikohtadel  töötanud alates 1979. aastast. Alates 1998. aastast on ta muuseumi direktor.

Aasta inimese valimine on Postimehe traditsioon juba alates 1997. aastast. See on hea võimalus tunnustada väljapaistvaid inimesi ja nende saavutusi ning tugevdada seeläbi ühiskonnas elu edasiviivaid väärtushinnanguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles