Liikluses sai eile vigastada kolm inimest

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laura Oks / Postimees

Politsei- ja piirivalveameti andmetel sai Eestis eile juhtunud liiklusõnnetustes kolm inimest kannatada.

Eile kell 9.38 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Raasiku vallas Lagedi-Aruküla-Peningi ja Kalesi-Tõhelgi tee ristmikul, kus 47-aastane Tiit libises Volkswagen Golfiga vastu peateel liikunud sõiduautot Mazda 626, mis sõitis teelt välja kraavi. Õnnetuses sai vigastada Mazdat juhtinud 31-aastane Indrek, kes toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 17.38 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tuukri tänaval, kus reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 60-aastane Irina sai löögi sõiduautolt Toyota Corolla, mille roolis oli 59-aastane Arno. Viga saanud jalakäija viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Üks inimene sai vigastada ka kella 19.35 ajal Järvamaal Paide vallas Tallinna-Tartu maanteel juhtunud liiklusõnnetuses, kui 38-aastane Cătălin kaotas kontrolli järelhaagisega veoauto DAF XF95 üle ja sõitis sellega teelt välja kraavi. Vigastada saanud autojuht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles