Endine kapo töötaja asub kultuuriministeeriumi asekantsleri kohale

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marlen Piskunov 2011. aastal, kui ta võttis presidendilt vastu Kotkaristi V klassi ordeni
Marlen Piskunov 2011. aastal, kui ta võttis presidendilt vastu Kotkaristi V klassi ordeni Foto: Toomas Huik / Postimees

Reedel alustab kultuuriministeeriumi õiguse ja varahalduse asekantsleri kohusetäitja ametikohal kaitsepolitseiameti endine töötaja Marlen Piskunov. 

Kultuuriministeeriumi kantsleri Paavo Nõgene sõnul peab ministeerium tugevdama võimekust õigusloome valdkonnas ja pöörama senisest rohkem tähelepanu ministeeriumi valitsemisala reguleerivate õigusaktide kaasajastamisele ning uute õigusaktide väljatöötamisele.

«Samuti jääb asekantsleri koordineerida riigivara haldamise ja valitsemisala riigihankeprotsesside juhtimine. Marlen Piskunovi mitmekülgsed ja pikaajalised kogemused avalikus teenistuses toovad ministeeriumi täiendavat kompetentsi,» märkis kantsler.

Marlen Piskunov on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna ning on hiljem täiendanud end mitmetel erialastel koolitustel. Ta on töötanud erinevatel ametikohtadel kaitsepolitseiametis, siseministeeriumis ja politseiametis.

Piskunovi on tunnustatud Eesti Vabariigi Presidendi teenetemärgi Kotkaristi V klassi ordeniga, siseministeeriumi tänukirja, politseiameti teenistusmärgi eriklassi ja mitmete teiste tänukirjadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles