Rosimannus registreeris endanimelise kaubamärgi

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Rosimannus Reformierakonna suvisel üldkogul
Rain Rosimannus Reformierakonna suvisel üldkogul Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Reformierakonda kuuluv endine riigikogu liige Rain Rosimannus registreeris patendiametis Rosimannuse-nimelise kaubamärgi.

Patendiamet avaldas kaubamärgi registreerimise otsuse märtsikuises Kaubamärgilehes. Taotluse selle registreerimiseks esitas Rosimannus aga juba 2011. aasta oktoobris.

Kaubamärgi registreeris ta viies eri klassis, mis muu hulgas hõlmavad kontoritarbeid ja -teenuseid, trükiseid, mänge, reklaami, ärijuhtimist, haridust, spordi- ja kultuurialast tegevust, meelelahutust ja väljaõpet.

Rosimannus on varem öelnud, et ei välista tulevikus kaubamärgi kasutamist seoses teenuste või toodete loomise ja müügiga. «Aga nagu öeldakse - inimene mõtleb, jumal juhib. Ses mõttes, et issand ise teab, kas ja millises valdkonnas mõni idee teoks saab,» ütles ta pärast registreerimistaotluse esitamist Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles