Saksamaal leiti Putini nime kandvad võltsitud juhiload

Liisa Tagel
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin (keskel) ja Saksamaa kantsler Angela Merkel istuvad Saksamaal Hannoveri tööstusmessil Volkswagen XL1-s.
Venemaa president Vladimir Putin (keskel) ja Saksamaa kantsler Angela Merkel istuvad Saksamaal Hannoveri tööstusmessil Volkswagen XL1-s. Foto: SCANPIX

Saksamaal konfiskeeriti Venemaa kodanikult võltsitud juhiluba, mis kandis president Vladimir Putini nime ja fotot, kirjutab RIA Novosti.
 


Baierimaa lõunaosas leiti rongipileteid kontrollides 27-aastase reisija käest juhiluba, millel seisis, et selle on väljastanud Venemaa presidendile Läti liiklusohutuse amet.

Läti vastav ametkond teatas, et dokument on kindlalt võltsitud. «Iga Lätis välja antud juhiluba on kantud registrisse ning sellel on oma unikaalne number. /--/ Ühtegi juhiluba pole väljastatud Venemaa Presidendile», seisis avalduses.

See ei ole esimene kord, kui Euroopas konfiskeeritakse Putini nimega valedokumente.

Rumeenia Times kirjutas möödunud aasta augustis Chisinaus konfiskeeritud võltsdokumentidest, mille seas oli ka üks Vladimir Putini nime kandev juhiluba, selle väljastanud riigina oli märgitud Moldova. Võltsingu autor ütles politseile, et kavatses selle sõbrale sünnipäevaks kinkida.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles