ERRi tegijad ei taha Moskvasse korrespondendiks minna

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krister Paris
Krister Paris Foto: Erakogu

Rahvusringhääling pikendab Moskva korrespondendi konkursi tähtaega, sest oma asutuse seest ei leitud sobivat kandidaati.

Moskva korrespondendi konkursil anti esmalt võimaluse ERRi maja inimestele. «Paraku laekus sooviavaldusi sedavõrd vähe, et reaalse konkurentsi tekke huvides tuli langetada otsus pöörata pilk ka väljapoole,» põhjendas ERRi uudistetoimetuse juht Urmet Kook.

Moskva korrespondendi peamised tööülesanded on uudislõikude tegemine Venemaalt rahvusringhäälingu tele- ja raadiouudistele, samuti otselülitused ja regulaarsed kaastööd ETV «Välisilma» ja Vikerraadio päevakajalistele saadetele. Kandidaadilt oodatakse väga head vene keele oskust ja teadmisi välispoliitikast. Kasuks tuleb laitmatu diktsioon, pingetaluvus, oskus tehnikaga ümber käia.

Konkursi tähtaega otsustati pikendada kuni 6. maini, osa võtma on oodatud kõik huvilised ka teistest meediaväljaannetest. Konkursile võib oma CV ja motivatsioonikirja saata nii CV Keskuse kaudu kui ka e-posti aadressil cv@err.ee.

ERRi senine korrespondent Moskvas Krister Paris otsustas perekondlikel põhjustel Eestisse tagasi pöörduda ja jätkab suvest tööd rahvusringhäälingu raadiouudiste meeskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles