IRL alustab üleriigilist küsitlust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment IRLi küsitluse internetilehest.
Fragment IRLi küsitluse internetilehest. Foto: baas.irl.ee/survey

IRL alustab üleriigilise küsitluse tegemis. Küsitluse ankeet saadetakse postiga laiali mai alguses, kuid IRLi kodulehel on võimalik küsitlusele vastata juba sellest nädalast.

IRL alustab homme üleriigilise küsitluse tegemist, teatas erakonna esimees Urmas Reinsalu eile õhtul IRLi siselisti saadetud kirjas.

«Küsitluse eesmärk on ära kuulata inimeste peamised mured ja ettepanekud seoses sügisel toimuvate kohalike valimistega,» märkis ta. Reinsalu lubab, et küsitluse tulemusi võetakse arvesse erakonna valimisprogrammi koostamisel.

Esimest korda korraldas IRL üle-eestilise küsitluse ja inimeste kuulamise 2011. aasta riigikogu valimiste eel. Toona vastas küsimustikule ligikaudu 60 000 inimest.

Küsitluse ankeet saadetakse postiga laiali mai alguses, kuid IRLi kodulehel on võimalik küsitlusele vastata juba sellest nädalast. Küsitlusele saab vastata suve lõpuni.

Postimees kirjutas IRLi plaanist taas küsitlus korraldada eelmisel nädalal. Siis kinnitas erakonna peasekretär Tiit Riisalo, et küsitlusega soovitakse alustada enne suve. Küsitluse osas oli kriitiline Tallinna Ülikooli riigiteaduste instituudi lektor Tõnis Saarts, kelle hinnangul võiks erakond oma valimisplatvormi koostamiseks pöörduda pigem erakonnaliikmete poole.

Artikkel on üleval siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles