Põlvamaal hukkus üle katuse rullunud autos keskealine mees

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Kanepi vallas
Liiklusõnnetus Kanepi vallas Foto: Lõuna prefektuur

Põlvamaal Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel hukkus täna varahommikul teelt välja sõitnud ja üle katuse rullunud autos 48-aastane mees.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus õnnetus kell 4.17 Põlvamaal Kanepi vallas Peetrimõisa külas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 236. kilomeetril, kus Võru suunas liikunud Volkswagen Passat sõitis vasakule poole teelt välja ja rullus üle katuse.

Sõiduki tagaosa juurest leiti 48-aastase Villu surnukeha ning kõrvalistuja poolsel küljel autost väljas lamas 32-aastane tugevas joobes Ahti. Tartu ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiini osakonnas selgus, et meedikute tööd seganud Ahti haiglaravi ei vaja ning ta paigutati kainenema.

Õnnetuskohas oli asfaltkattega tee sõidukorras, kuid märg. Sõiduki rehvid vastasid nõuetele. Samas ei kasutanud autos olnud inimesed turvavarustust, sest turvavööd olid kinni kiilutud kasutamata asendis.

Politsei alustas õnnetuse täpsete asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles