Rekordilise kokaiinilastiga tabatud mees võib vanglast pääseda

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hammasratas, mille sisse oli kokaiin peidetud..
Hammasratas, mille sisse oli kokaiin peidetud.. Foto: Politsei.

Viru maakohus kaalub 2005. aasta sügisel Tallinnas metallhammasrattasse peidetud rekordilise kokaiinilastiga tabatud Iisraeli kodaniku võimalikku ennetähtaegset vanglast vabastamist.

Alates 2005. aasta 11. oktoobrist vangis istuv Meir Shushan (43) sai suurejoonelise, kuid äpardunud kokaiinismugeldamise eest 15-aastase vanglakaristuse, mis justiitsministeeriumi andmetel lõppeb tal 2020. aasta 11. oktoobril, vahendas ERR Uudised.

Maakohus kaalub Shushani ennetähtaegset vabastamist järgmisel nädalal.

Riigiprokurör Andres Ülviste on ERRi uudisteportaalile varem öelnud, et Eesti tegi Benyamini tervise kohta korduvalt päringuid Iisraeli ametivõimudele, kuid ei saanud sealt ühtegi vastust.

«Samas on vähe tõenäoline, et Benyamini õnnestuks kunagi veel Eestisse kohtu ette tuua, sest Iisrael oma kodanikke välja ei anna ning mees ise siia enam tulla ilmselt ei kavatse,» on Ülviste tõdenud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles