Kevadtormilt kojusõitvad kaitseväed aeglustavad maanteedel liiklust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadtorm 2009
Kevadtorm 2009 Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Täna päeval liiguvad kaitseväe autokolonnid õppuse Kevadtorm 2009 aladelt Lääne- ja Ida-Virumaal ning Jõgevamaal tagasi oma alalistesse paiknemiskohtadesse Tallinnas, Tapal, Jõhvis ja Võrus.

Hommikul kell 11 on Avinurme staadionil suurõppuse lõpurivistus, kus osaleb oma lahinguvõimet tõestanud jalaväepataljon, teatas kaitseväe peastaap.

Pärast seda, ajavahemikus kell 11.30 kuni 15 liiguvad kaitseväe kolonnid marsruutidel: Avinurme - Rakvere - Tallinn, Avinurme - Jõhvi ja Avinurme - Mustvee - Aovere - Luunja - Mooste - Põlva - Võru.

Kolonnid liiguvad kiirusega kuni 70 kilomeetrit tunnis, kruusateedel kuni 50 kilomeetrit tunnis.

Õppuse korraldajad paluvad nimetatud marsruutidel sõitvatel autojuhtidel varuda aega ja loodavad liiklejate mõistvale suhtumisele.

Maaväe aasta suurima õppuse Kevadtorm 2009 eesmärk oli saavutada tänavu kevadel reservi arvatava pataljoni koostöövõime jalaväebrigaadi koosseisus.
Õppusel osaleb peaaegu 3000 ajateenijat, kaadrikaitseväelast, reservväelast ja kaitseliitlast. Pärast Kevadtormi läheb selle aasta ajateenijate jalaväepataljon reservi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles