Hiina kanalisatsioonibeebi sai haiglast koju perekonna juurde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õde vaatab Jinhua haiglas magavat beebit, kes päästeti mõned päevad tagasi kanalisatsioonitorust.
Õde vaatab Jinhua haiglas magavat beebit, kes päästeti mõned päevad tagasi kanalisatsioonitorust. Foto: Reuters / Scanpix

Kanalisatsioonitorust päästetud Hiina vastsündinu sai haiglast koju, teatas täna raviasutuse direktor.


Hiina idapoolses Zhejiangi provintsis sündinud poiss, tuntud oma inkubaatori numbri järgi kui beebi nr 59, on hea tervise juures ning ta viidi eile koju. Politsei ei täpsustanud, kes talle järele tuli, kirjutab uudisteagentuur AFP.

Poisi eest hakkavad hoolitsema ema, vanavanemad ning mees, kes arvatavasti on poisi isa, sõnas kohalik uudisteagentuur Xinhua ning lisas, et mees kavatseb isaduse vaidlustada.

Juhtumi üksikasjad pole siiani veel päris selged ning politsei tegeleb veel isa kindlaks tegemisega.

Emale ei esitata süüdistusi, sest politsei veendus, et ta ei visanud last meelega kanalisatsiooni.


Hiina Twitteri-laadse portaali Sina Weibo kasutajad on saatnud sajatusi vanemate suunas ning soovinud väikesele poisile tulevikuks edu.

Poisi 22-aastane ema hoidis oma raseduse saladuses ning sünnitus algas ootamatult, kui ta oli tualetis, teatasid Hiina meedia ja politsei.

Ta üritas last kätte saada, ent see ei õnnestunud ja kutsus päästeteenistuse, sest poiss jäi kinni 10 sentimeetrise läbimõõduga torusse. Päästjatel kulus peaaegu tund, et ta sealt kätte saada ning kokku oli laps vangistuses ligi kolm tundi, ent sai ainult väikseid vigastusi.

Lapse ema on sünnitusega seotud komplikatsioonide tõttu haiglas ning ei olnud seal koos lapsega, sõnas ajaleht Jinhua Daily.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles