Ojuland: sisevalimistel on rikkumisi toime pandud ka Võrumaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland.
Kristiina Ojuland. Foto: PP

Reformierakonna juhatuse liige Kristiina Ojuland ütles ETV hommikuprogrammis «Terevisioon», et erakonna sisevalimistel on rikkumisi toime pandud ka teises maakonnas, Võrumaal.

Varem on Reformierakonna juhtliikmed öelnud, et ei ole alust arvata, et valimispettus erakonna sisevalimistel puudutaks teisi piirkondi peale Lääne-Virumaa. Ojulandi sõnul on nüüdseks tuvastatud, et ka Võrumaal on rikkumisi olnud.

Ojuland tõdes ka, et tunneb endal 2011. aastal Lääne-Virumaal erakonna juhatuse valimistel toimunud manipuleerimise pärast poliitilist vastutust, ehkki ta ise tol korral juhatusse ei  kandideerinud. Ta kinnitas taas, et tal puudub juurdepääs koodidele, millega ta oleks saanud hääletustulemusi mõjutada saanud.

Kristiina Ojuland rääkis ka sellest, et piirkonna arendusjuht Taimi Samblik keeldus eile hilisõhtul kogunenud Reformierakonna Lääne-Viru maakonnaorganisatsiooni juhatuse koosolekule tulemast ning temalt on olnud väga raske infot kätte saada.

Erakonna juht, peaminister Andrus Ansip ütles reedel, et üks inimene on pettuse korraldamise ka üles tunnistanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles