Kaks hääletuspettuse ohvrit on otsustanud Reformierakonnast lahkuda

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellise flaieri saavad inimesed, keda Reformierakond kaubanduskeskustes parteiliikmeks meelitab.
Sellise flaieri saavad inimesed, keda Reformierakond kaubanduskeskustes parteiliikmeks meelitab. Foto: Reformierakond

Reformierakonna peasekretäri Martin Kuke sõnul soovib erakonnast välja astuda ka kaks inimest, kelle hääli Lääne-Virumaal väärkasutati.

Kukk ütles Postimehe küsimusele vastates, et teab kaht inimest, kes on avaldanud viimastel päevadel soovi erakonnast välja astuda. Kukk viitas, et mõistab nende inimeste otsust, ning lisas, et ka temal tekiks sellises olukorras kahtlemata küsimusi.

«Pean siiralt vabandama nende inimeste ees, kes on selle asjaga ilma, et nad teaksid, seotud. Pean vabandama inimeste ees, et nad on kannatanud Kristiina Ojulandi ja asjaga seotud inimeste tegevuse tõttu,» ütles ta.

Reformierakonna juhatus heitis aastaid Lääne-Viru maakonnaorganisatsiooni juhtinud eurosaadik Ojulandi täna maine kahjustamise pärast erakonnast välja, sisevalimistel häältega manipuleerimise üles tunnistanud Lääne-Viru arendusjuht Taimi Samblik astus parteist välja omal soovil vahetult enne juhatuse kogunemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles