Kiirabi sai Eesti eri paigus ligi 1000 väljakutset

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kiirabi sai jaaniõhtul Eesti eri paigus ligi 1000 väljakutset, eriti paistsid silma suvituspiirkonnad, sealhulgas saared.

Tallinna kiirabi peaarsti Raul Adlase sõnul sai kiirabi üle Eesti pühapäeval ja ööl vastu esmaspäeva kokku 965 väljakutset. «Silma hakkas, et kiirabimeedikutel oli palju tööd suvituspiirkondades, eriti saartel – väljakutseid tuli nii Ruhnule, Kihnule kui ka Vormsile, samas kui Tallinnas oli jaaniõhtu rahulik,» ütles Adlas BNSile.

Tema sõnul sai pealinna kiirabi jaaniõhtul 161 väljakutset, mis on isegi veidi vähem kui tavapärasel nädalalõpul. «Tallinnas andsid tooni liigselt purjutanud ja seetõttu mürgistuse saanud pidulised, keda kiirabi pidi aitama 25 korral,» rääkis Adlas.

16 korral tuli Tallinna kiirabiarstidel aidata erinevaid traumasid saanud inimesi, ühel korral vajas abi pussitada saanud kannatanu ning paaril korral tuli meedikutel aidata peksuohvreid.

Mullu said Tallinna kiirabiarstid jaaniõhtul 127 väljakutset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles