Maailma populaarseimad ennustusmängud nüüd Eestis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TonyBet

Eestis litsentseeritud Tonybeti spordiennustus alustas maailmas suurt populaarsust koguvate ennustusmängude Supertoto ja SuperScore vahendamist.

Erinevalt harilikust spordiennustusest ei sõltu võimalikud võidud nendes mängudes kihlveokontori poolt pakutavatest võidukoefitsientidest, vaid hoopis mängija oskusest spordivõistluste tulemusi teistest paremini ennustada. 

Supertoto mängus tuleb ennustada korraga paljude jalgpalli- või hokimatšide võitja või pakkuda, et algav kohtumine lõppeb viigiga. Rahast, mida mängus osalejad piletite eest tasuvad, moodustub auhinnafond, mis jaguneb pärast mängu lõppu õigesti ennustanud osalejate vahel.

Seevastu SuperScore eeldab korraga mitme (reeglina kolme) jalgpallimatši õige tulemuse ennustamist.  Pileti hind sõltub sellest, mitmele erinevale skoorile mängija samaaegselt panustab. Auhinnaraha jagatakse hiljem nende vahel, kes ennustavad õigesti kõikide mängude täpsed tulemused.

Ühe SuperScore või Supertoto kupongi maksumus on vaid 10 eurosenti, kuid esimeses mängus on võimalik saavutada kuni 10 000-eurone ühekordne võit ning teises suurendavad auhinnafonde mängukorraldaja poolt lisatud preemiad. Ühel mängijal on võimalik teha mitmeid erinevaid ennustusi, kiir- ja süsteempanuseid ning näha juba tehtud panuste statistikat. 

“Supertoto ja Supercore panevad proovile spordisõprade teadmised ning pakuvad lõbusaid mänguelamusi,” kommenteeris Tonybeti tegevjuht Sergei Hohlov-Simson. “Kuigi mõlemas meie poolt pakutavas mängus saab osaleda väga väikeste panustega, ootavad parimaid sellest hoolimata väärikad auhinnad.”

Supertoto ja SuperScore mängud leiate Tonybeti veebilehe vastavast alajaotusest.  

Tonybet OÜ tegutseb Eesti Maksu- ja Tolliameti poolt väljastatud litsentsi alusel alates 2012. aasta jaanuarist. Ettevõtte poolt pakutavate teenuste hulka kuuluvad lisaks laia profiiliga spordiennustusele ka live-kasiino ning mitmesugused õnne- ning ennustusmängud internetis. Tonybet toetab aktiivselt siinset sporti, olles muuhulgas BC Kalev/Cramo,  FC Levadia ja Eesti rannavolle suursponsor.

Copy
Tagasi üles