Välisministeerium soovitab tungiva vajaduseta Egiptusesse mitte sõita

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egiptuse valitsus likvideerib Morsi toetajate laagreid
Egiptuse valitsus likvideerib Morsi toetajate laagreid Foto: SCANPIX

Välisministeerium tõstis eile õhtul Egiptuse ohutaset ja soovitab Eesti kodanikel tungiva vajaduseta Egiptusesse mitte sõita.

Veel reede päeval soovitas välisministeerium Egiptusesse reisimist võimalusel vältida.

Välisministeerium soovitab ohutuse eesmärgil vältida reisimist Egiptusesse riigis toimuvate rahutuste tõttu, kuna välisriikide kodanike julgeolek ei pruugi olla tagatud. 

Ministeerium soovitab riigis viibivatel Eesti kodanikel palume endast teada anda, kas e-posti konsul@mfa.ee või telefoni  637 7440  teel. Kindlasti tuleb järgida kohalike ametivõimude korraldusi.

Välisministeerium märkis, et Egiptuse üleminekuvalitsus ja armee on alates 14. augustist kehtestanud üheks kuuks üleriigilise eriolukorra ning öise liikumiskeelu ajavahemikul 19-6.

Tänavatel liigeldes võib esineda välismaalaste dokumentide kontrollimist ja läbiotsimist julgeolekujõudude või kohalike aktivistide poolt. Suuremate meeleavalduste ajal on toimunud jõugurünnakuid naiste vastu, märkis välisministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles