Tallinnas võeti kinni tapmises kahtlustatav Venemaa kodanik

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järvel vahistati tapmises kahtlustatav mees.
Kohtla-Järvel vahistati tapmises kahtlustatav mees. Foto: SCANPIX

Tallinnas võttis politsei erioperatsiooni käigus eelmisel nädalal kinni Venemaa kodaniku Mihhail Krišjani, keda otsis taga Interpol, kuna kahtlustab meest tapmise organiseerimises.

Laupäeval andis kohus loa Krišjani vahi alla võtmiseks, kiites heaks Venemaa õiguskaitseorganite taotluse Interpolile tapmise organiseerimises kahtlustatu vahistamiseks, teatas Interfax.

Venemaa politsei otsis Peterburi elanikku Krišjani taga alates 2011. aasta lõpust, kuna kahtlustab teda ettevõtte "Pulkovo-3" omaniku Mihhail Karatševi tapmise organiseerimises 7. mail 2010. aastal. Mõrva tellinud Krišjani aitasid Vadim Sorokin ja Denis Mihhailov, kes peksid ettevõtja surnuks, selgitas eeluurimine.

Venemaa meedia andmetel kahtlustab politsei, et Krišjan on seotud Venemaal tuntud antikvaari Arkadi Tultšini kadumisega 2003. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles