Evelin Ilvese praktika perearstikeskuses tekitas patsientides elevust

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ühes Tallinna perearstikeskuses valges kitlis presidendiproua Evelin Ilvest näinud patsiendid on elevil.

Nimelt võtab Evelin Ilves osa augusti alguses Tartu Ülikooli juures startinud sotsiaalministeeriumi projektist «Arstid tagasi tervishoidu», kirjutab Õhtuleht.

Väidetavalt saab proua Ilves Kristiine linnaosas asuvas Linnamõisa perearstikeskuses suurepäraselt hakkama ning jäi patsiendile silma kui õpihuviline inimene. «Lihtsalt pisut kummaline oli, et ta arstikabinetis oli. Me oleme teda ju rohkem Kadriorus harjunud nägema,» imestas ta.

«Mina tema vastuvõtul ei käinud, aga osa inimesi ootejärjekorras arutas selle üle, kas tal on kaasas ka turvamees, sest juhul, kui patsient peab arsti juuresolekul riided seljast võtma, siis tekkis küsimus, kas seda tuleb teha turvamehe silmade all,» rääkis üks arstijärjekorras olnud mees Õhtulehele.

Presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam ütles, et patsientidel pole muretsemiseks põhjust, sest Evelin Ilvesel ei ole kaasas turvameest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles