EBSi pürgijaid peibutab tänavu rohkem ettevõtlusõpe

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikus on meil veelgi rohkem ettevõtlusspetsialiste.
Tulevikus on meil veelgi rohkem ettevõtlusspetsialiste. Foto: Peeter Langovits

Noored Estonian Business Schooli (EBS) suunduvad üliõpilaskandidaadid on seoses majandusolukorra halvenemise ja ettevõtluse rolli suurenemisega hakanud rahvusvahelise ärijuhtimise asemel eelistama ettevõtlust hõlmavat eriala.


«Sellel aastal on erialade valikus märgata uut favoriiti. Kui eelmisel aastal oli populaarseimaks erialaks rahvusvaheline ärijuhtimine, siis sellel aastal on enim soovijaid ettevõtluse ja ärijuhtimise erialale,» rääkis Estonian Business School'i turundusjuht Piret Hinnov.

Turundusjuhi sõnul on kõrgharidusõppesse sellel aastal eelmise aasta sama ajaga võrreldes laekunud rohkem avaldusi. Kui eelmisel aastal oli samaks ajaks avaldusi 200, siis tänavu on neid 40 avalduse võrra rohkem.

Vastuvõtt EBSi bakalaureuseõppesse lõppeb 14. juulil ning magistri- ja doktoriõppesse võetakse avaldusi vastu veel 13. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles