Kaks karmi meest esitasid väljakutse Eesti pahupoolele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15 000 krooni info eest, mis viib nende inimesteni.
15 000 krooni info eest, mis viib nende inimesteni. Foto: kadunud.ee

Ekspolitseinike Aare Rüütli ja Peeter Kaareti praegune töö on ilmselt paljude poiste unistus. Mehed tunnistavad ka ise, et Sherlock Holmesi ja doktor Watsoni tegemisi meenutavateks eradetektiivideks olemisega igav ei hakka ja tööpõld ei näi samuti lõppevat, kirjutab Kristi Leppik ajalehes Postimees.


Rüütli ja Kaareti loodud sihtasutuse Kadunud töökorraldus on iseenesest lihtne. Netileheküljel kadunud.ee ripuvad üleval nii kadunud inimeste kui ka tagaotsitavate pildid, mille juures on ka summa, mida Rüütel ja Kaaret info saamise korral pakuvad.

Lisaks inimestele on võimalik portaali kaudu ka kadunud esemetele jälile saada.
Politsei tegutsemisest eristab kahte varem keskkriminaalpolitsei eriüksuses K töötanud Rüütlit ja Kaaretit see, et mehed on nõus informatsiooni eest raha andma. Suhted praeguste kriminaalpolitseinikega olevat Kaareti ja Rüütli sõnul head ja reeturitena tegevpolitseinikud eradetektiividesse ei suhtu.

«Kindlasti ei vaata nad meile halva pilguga. Tegeleme sama asjaga, aga meie tahame asjale lahendust saada,» sõnas Rüütel. «Politseil on omad võimalused ja ega nad halvasti tee, aga meie ostame infot sisse ja see aitab nii kannatanuid kui ka politseid,» lisas Kaaret.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles