Tapmises kahtlustatav Renno Rumm lasi ennast maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
33-aastase Kristina arvatav mõrvar Renno Rumm.
33-aastase Kristina arvatav mõrvar Renno Rumm. Foto: Põhja politseiprefektuur

(Täiendatud 15.38)
Noore naise tapmises kahtlustatav Renno Rumm lasi esialgsetel andmetel end täna Tartumaal toimunud politseioperatsiooni käigus maha.

Politsei korraldas Tartumaal Tallinna-Tartu maanteel politseioperatsiooni eile Ehitajate teel surnuks tulistatud 33-aastase Kristina tapmises kahtlustatava Renno Rummi tabamiseks.

Kriminaalmenetlust juhtiv Põhja ringkonnaprokurör Kati Maitse ütles, et politsei sai täna vihje, mille kohaselt nähti Renno Rummi kasutuses olnud halli sõiduautot Mazda 6 Tallinna-Tartu maanteel.

Esialgsetel andmetel pööras Rummi auto mõne kilomeetri kaugusel Tartust, Tiksoja kandis maanteelt kõrvale ning mees väljus autost. Tõenäoliselt üritas ta põgeneda.

«Hetkel teadaolevalt suundus Rumm metsa poole, seejärel kõlas lask ning politseinikud avastasid Renno Rummi surnukeha,» rääkis prokurör.

«Esialgsetel andmetel on põhjust uskuda, et Renno Rumm tulistas end ise, kuid surma täpsed asjaolud on endiselt täpsustamisel.»

Sündmuskohale on teel Kristina tulistamise asjaolusid uuriva Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talituse töötajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles