Suitsuandur aitas Lihulas tulekahju avastada

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihula korteripõlengus hävis üks tuba. Tööle hakanud suitsuandur aitas naabritel tulekahju vara avastada ning hoiti ära tule levik.
Lihula korteripõlengus hävis üks tuba. Tööle hakanud suitsuandur aitas naabritel tulekahju vara avastada ning hoiti ära tule levik. Foto: Lääne-Eesti päästekeskus

Täna hommikul avastasid naabrid tänu tööle hakanud suitsuandurile tulekahju Lihulas Ristiku tänaval asuvas korterelamu ühes korteris.

Täna varajasele avastamisele päästeti suurem osa põlenud korterist ning tuli naaberkorteritesse ei levinud.

Häirekeskus sai teate tulekahjust kell 9.04. Tulekahjust teatas häirekeskusele naaber, kes kuulis põlevas korteris töötavat suitsuandurit.

Korteri omanikku kodus ei olnud. Päästjate kohale jõudes oli kolmekorruselise paneelmaja teise korruse üks korter suitsu täis ja põles ühe toa sisustus.

Tulekahjus hävis korteri ühe toa sisustus, ülejäänud korter sai kuuma ja tahmakahjustusi. Koridori laes olnud suitsuandur, mis tulekahju varakult avastas, sulas lõpuks kuumuse käes.

Tulekahju saadi kontrolli alla kell 9.36 ja kustutati 10.04. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles