Politsei otsib inimestele töökohti

Urmas Seaver
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Värbamisüksuse inimesed annavad endast parima, et pakkuda politsei- ja piirivalveametis tööta jäänud inimestele teist ametikohta.

Politseiameti pressiesindaja Anne Osveti sõnul on ümberstruktureerimise mõte tugevdada põhivaldkondi tugiteenuse efektiivsemaks ja paindlikumaks muutmisel ja sellest tingituna kaob tugiteenustes osa ametikohti, kirjutas Õhtuleht.

Tugiteenuste ametikohtade kadumine puudutab politseis töötavaid teenistujaid ehk mitte politseinikke endid.

1. jaanuarist alustab seni eraldi olnud politseiameti,  piirivalveameti ning kodakondsus- ja migratsiooniameti asemel tööd kolme ameti liitmisel tekkinud politsei- ja piirivalveamet (PPA).

«Personalispetsialistid koondavad ühelt poolt info nende tugiteenustes töötavate inimeste kohta, kelle töökoht kaob, ja teiselt poolt info, millised ametikohad juurde tekivad. Värbamisüksuse töötajad annavad endast parima, et pakkuda kohata jäänud inimestele PPAs teist ametikohta,» selgitas Osvet.

«Oleme arvestanud võimalusega, et inimene ei pruugi uut ametikohta vastu võtta, ja siis võib uutest pakkumistest hoolimata ette tulla ka koondamisi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles