Eestis tagaotsitav kurjategija põgenes Peterburis vahi alt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Venemaal Peterburis põgenes eile vahi alt relvade ja lõhkeaine omamise eest Eestis tagaotsitud kurjategija.


Peterburi prokuratuuri esindaja ütles Interfaxile, et Roman Razin põgenes Peterburi transpordiprokuratuuri hoonest. Prokuratuuri andmetel võib mehel olla pass mõnele teisele nimele.

Miilits pidas mehe kinni Interpoli vahistamismääruse alusel. Interfaxi teatel kahtlustatakse meest Eestis viie karistusseadustiku paragrahvi alusel, sealhulgas relvade ja laskemoona ebaseaduslikus omamises.

Venemaa valmistus meest Eestile välja andma.
Põhja ringkonnaprokuratuuri kinnitusel on isik uurimise all alates 2008. aastast ja kuulutati tagaotsitavaks sama aasta kevadel.

Politsei kahtlustab teda suures koguses lõhkeaine ebaseaduslikus käitlemises, lõhkeseadeldise ja selle olulise osa käitlemises, samuti suures koguses tulirelvade ja nende osade ning ka tsiviilkäibes keelatud tulirelvade käitlemises. Mehel lasub kahtlus ka tulirelva helisummuti ebaseaduslikus omamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles