Mandri advokaadid teenindavad Hiiumaad ka järgmisel aastal

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Advokatuuri juhatuse otsusega jätkavad mandri advokaadid 2010. aastal visiite Kärdlasse, et pakkuda Hiiumaal professionaalset õigusabi.

Advokatuur pikendab koostöölepingut Sihtasutusega Tuuru, kes on andnud advokaatide ja nende klientide käsutusse ruumid Hiiumaa pealinnas.

Alates tänavu oktoobrist on Hiiumaal peale ligi aastapikkust vaheaega võimalik kohapeal jälle advokaati külastada. Advokatuuri kantsler Kristel Voltenberg märkis, et nõudlus teenuse järele on ilmselgelt olemas.

«Esimesed kliendid ja advokaadid on kokku viidud ning mitmed asjad on töös. Hiiumaad on valmis teenindama kümmekond advokaati Tallinnast, Haapsalust ja Pärnust ning kaetud on kõik peamised õigusabi valdkonnad, sealhulgas riigi õigusabi vähemkindlustatud isikutele,» lisas Voltenberg.

Vastavalt kokkuleppele andis Hiiumaa arenguga tegelev Sihtasutus Tuuru advokatuuri kasutusse Kärdlas, aadressil Vabrikuväljak 1, ühe ruumi, kus advokaat saab kord nädalas abivajajaid vastu võtta.

Advokatuuri eesmärk on kaasata Hiiumaal õigusteenuse osutamisse võimalikult paljusid advokaate ning katta kõik peamised õigusabi valdkonnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles