Uus aasta avas keeluga hasartmängusõltlastele kasiinouksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Sadade hasartmängusõltlaste kasiinokeeld kaotas uusaastaööl kehtivuse - mängupõrgute uksed on neile avatud seni, kuni nad end maksu- ja tolliametis arvele võtavad.

Varem pidas sõltlaste endale kehtestatud kasiinodesse sisenemise keelu nimekirja hasartmängukorraldajate liit, kuid alates 1. jaanuarist hakkas mängusõltlaste üle arvestust pidama maksu- ja tolliamet, kirjutab Õhtuleht.

Kuna liidul ei ole õigust kasiinokeelu kehtestanud inimeste andmebaasi üle anda, kaotavad kehtivuse senised keelud, mille oli endale kehtestanud umbes 1000 inimest.

Hasartmängusõltlaste ühingu juhi, endise mängusõltlase Leonhard Puksa sõnul võib riigiametisse enda ülesandmine tekitada paljudes sõltlastes tõrke, eeskätt võib uus kord pelutada neid, kelle maksuasjad pole kristalselt korras.

Piirangut seadev nimekiri alustab täies mahus tööd veebruaris, muudatuse põhjustas see, et kõik mängukohad ei kuulunud liitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles