Ministeerium toetab kirjandusprojekte enam kui 20 000 euroga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Kultuuriministeerium toetab ühise teabevälja edendamist läbi kultuuritegevuse ja kirjanduse vahendamist võõrkeeltesse enam kui 20 000 euroga.

Toetusest suurim summa läheb Orsent OÜ-le, mis saab koolilaste seas raamatukultuuri ja lugemise propageerimiseks 5268 eurot.

Vene Noorsooteater saab projektiks «Eesti kirjandus – lastele» 4000 eurot, Tiritamm OÜ Eesti lastekirjaniku Heli Illipe-Sootaki lasteraamatu «Kuraditosin kratijuttu» väljaandmiseks vene keeles 3500 eurot ja Illipe-Sootaki lasteraamatu «Pörkölt» samuti vene keeles väljaandmiseks 2800 eurot ning Eesti Vene Kultuurikoda konkursi «Maavärvid» kirjandusüritusteks 2100 eurot.

Narva linnavalitsuse kultuuriosakond saab projekti «Eesti kirjanikud - Narva!» tarbeks 996 eurot, Tallinna keskraamatukogu projekti «Tuk-tuk, kto tam? Pisatel prišol v gosti k nam!» jaoks 706 eurot, Sillamäe Linnavalitsus linna keskraamatukogu Sillamäe noortele mõeldud kirjandusürituste sarjale «Raamat on väärt sõber!» 680 eurot ning Valga linnavalitsus Valga keskraamatukogu projektiks «Tuntud ja tundmatu eesti kirjandus» 376 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles