Purjus tagaotsitav lõhkus kiirabiautot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabijuhi märkusest solvatult lõi mees auto aknaklaasi puruks.
Kiirabijuhi märkusest solvatult lõi mees auto aknaklaasi puruks. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Jõhvi politsei pidas kinni purjus noormehe, kes lõhkus märkuse tõttu kiirabiauto aknaklaasi ja ründas politseinikku, hiljem selgus, et tülinorija oli kohtust eemale hoidmise tõttu tagaotsitavaks kuulutatud.

28. detsembril Kohtla-Järvel Sõpruse tänaval seisnud kiirabisõiduki juht tegi märkuse autost mööduvale vanduvale noormehele, kes lõi seepeale kiirabiauto juhipoolse aknaklaasi metallkepiga katki, kirjutab Õhtuleht.

Autojuht kutsus politsei appi ning koos leiti noorsand linnast, ent politseiniku palve peale seisma jääda pööras ta ringi ja tahtis rünnata. Koos paarimehega toimetati joomavend kainenema.

Isikuandmete kontrollimisel selgus, et Andrei (20) on kuulutatud tagaotsitavaks, sest ta ei ilmunud kohtuistungile, kus pidi arutatama kriminaalhooldusametniku erakorralist ettekannet temale mõistetud karistuse täitmisele pööramiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles