Levadia sai esimeses mängus valusa kaotuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: Toomas Huik

Jalgpalli UEFA Meistrite liiga esimese eelringi kohtumises võõrsil Dublinis pidi valitsev Eesti meister FC Levadia vastu võtma 1:2 kaotuse Drogheda Unitedilt.

Kohtumise esimesel poolajal oli aktiivsemaks pooleks Levadia ja 27. minutil suutiski Tarmo Kink üle mängida Iiri klubi väravavahi ja viia eestlased 1:0 ette. Teise poolaja alguses aga mängijad väsisid ja Drogheda meeskond suutis kõigepealt 50. minutil tänu Ollie Cahille´ile kohtumise viigistada, 19 minutit hiljem läks kodumeeskond bosnialase Fazarudin Kudozovici löögist juba kohtumist juhtima 2:1. Rohkem väravaid mängus ei löödud ja kohtumine lõppes Drogheda 2:1 võiduga.


Seis 1:2 jätab head võimalused edasipääsuks teise vooru ka FC Levadiale, kellele piisab eesmärgi saavutamiseks 1:0 võidust korduskohtumises koduväljakul. Teises eelvoorus ootab selle paari võitjat juba Ukraina suurklubi Kiievi Dünamo. Korduskohtumine toimub 23. juulil Tallinnas Kadrioru staadionil. ( PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles