Muutub sotsiaalkindlustusameti struktuur

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalkindlustusamet
Sotsiaalkindlustusamet Foto: Peeter Langovits / Postimees

Alates 1. veebruarist muutub sotsiaalkindlustusameti osakondade ja selle piirkondlike pensioniametite struktuur ning teenistujate koosseis, elanike teenindamises muutusi ei toimu.


Sotsiaalkindlustusameti avalike suhete juhi Elve Tontsi sõnul jäävad klienditeenindused oma senistesse asukohtadesse ja on avatud kõikidel tööpäevadel ilma vaheajata nagu seni.

Senise nelja piirkondliku pensioniameti asemel moodustub kaks piirkondlikku pensioniametit - Põhja pensioniamet ja Lõuna pensioniamet.

Põhja pensioniamet hõlmab senise Tallinna pensioniameti ja Virumaa pensioniameti piirkonna ning teenindab Tallinna, Harju-, Rapla-, Järva-, Ida-Viru- ja Lääne-Virumaa elanikke.

Lõuna pensioniamet hõlmab senise Tartu pensioniameti ja Pärnu pensioniameti piirkonna ning teenindab Jõgeva-, Põlva-, Tartu-, Valga-, Viljandi-, Võru-, Hiiu-, Lääne-, Pärnu- ja Saaremaa elanikke.

Sotsiaalkindlustusameti struktuuri ja kooseisu muutmine on seotud ümberkorraldustega töö juhtimisel ja rahaliste vahendite säästlikumal kasutamisel. Samuti väheneb ameti struktuuriüksuste arv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles