Põlenud majast leiti kaks omanikule võõrast laipa

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Neljapäeva õhtul Pärnus põlema läinud vanast puumajast leidsid tuletõrjujad kaks surnukeha, kuid majaomanikul Vjatšeslavil pole enda väitel aimugi, kes need mehed olid.

Neljapäeval kell 23.05 puhkes Pärnus Lille tänava ühes mansardkorrusega puumajas teadmata põhjustel tulekahju ja päästjad leidsid majast kaks laipa, kellest üks oli 26aastane meesterahvas, kirjutab Õhtuleht.

Majaomanik Vjatsěslavi sõnul elas majas viimasel ajal tema õde, kuid too oli ära sõitnud ja majas poleks tohtinud kedagi olla. Köögilaua alt leidis Vjatšeslav kümmekond õlle- ja viinapudelit ning jaanuaris langetatud kohtuotsuse ärakirja süüdimõistetute pika nimistuga, kust ta ei tunne enda väitel mitte kedagi.

Naaber Liina ütles Õhtulehele, et kunagi elanud majas ema ja tütar, hiljem aga mingid võõrad noored mehed. Väidetavalt puhkenud majas paar päeva varem kaklus, kus osales ka surnuna leitud 26aastane mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles