Ministeerium otsib Vilniuse ülikooli eesti keele lektorit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Instituut sõlmib lektoriga töölepingu ja korvab kaks korda aastas sõidukulud Vilniusesse ja tagasi. Pildil Vilniuse vanalinn.
Eesti Instituut sõlmib lektoriga töölepingu ja korvab kaks korda aastas sõidukulud Vilniusesse ja tagasi. Pildil Vilniuse vanalinn. Foto: SCANPIX

Haridus- ja teadusministeerium ning Eesti Instituut kuulutasid välja avaliku konkursi Vilniuse ülikooli eesti keele lektori leidmiseks järgmiseks õppeaastaks.

Lektori kandidaadil peab olema vähemalt magistritase humanitaarteadustes, soovitavalt eesti keele erialal. Samuti peab eesti keel olema kandidaadi emakeel ning ta peab oskama leedu või inglise keelt. Kandidaat peab olema valmis töötama lektorina viis aastat.

Lektoril peab olema ettevalmistus ja kogemus eesti keele kui võõrkeele õpetamisel ning eesti kultuuri tutvustavate loengute pidamisel võõrkeeles.

Eesti Instituut sõlmib lektoriga töölepingu ja korvab kaks korda aastas sõidukulud Vilniusesse ja tagasi. Vilniuse ülikool pakub lektorile tasuta majutuse.

Eesti Instituut ootab kandidaatidelt avaldust, elulookirjeldust, motivatsioonikirjeldust ja haridust tõendava dokumendi koopiat 3. maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles