Ansip: kogemustega kaitseväelane on meie raudvara

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Stenbocki majas toimunud vastuvõtul tänas peaminister Andrus Ansip Afganistanis teeninud kaitseväelasi ja nende lähedasi.

Peaminister tänas kaitseväelasi Eesti kaitsevõime suurendamise eest ning hindas kõrgelt nende missioonidelt saadud kogemusi.

«Eestis on juba paar tuhat kaitseväelast, kellel on missioonikogemus. Kogemustega kaitseväelane on meie raudvara,» ütles peaminister kaitseväelastele korraldatud vastuvõtul.

Peaminister tänas ka vastuvõtule tulnud kaitseväelaste lähedasi. «Ilma perekonna toetuseta oleks kaugel missioonil raske hakkama saada,» sõnas peaminister.

Igale kaitseväelasele andis peaminister üle Küllo Arjakase raamatu «Eesti Lipp», kuhu ta oli sisse kirjutanud oma tänusõnad.

Eesti kaitseväelaste kontingent Estcon-14 alustas Afganistanis missiooni 2012. aasta novembris ning naasis Eestisse 2013. aasta maikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles