Viljandis mõrvas kurjategija mehe

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Politsei pidas eile Viljandis kinni mehe, kellel lasub kahtlus teise mehe mõrvamises, täna taotleb prokuratuur tema vahistamist.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja sõnul helistas eile politseisse mees ja teatas, et tema korteris on surnud inimene. Loode tänaval asuva korteri kontrollimisel leidsid politseinikud tualettruumist 43-aastase mehe vägivallatundemärkidega surnukeha.

Politseinikud pidasid kohapeal kinni 37-aastase mehe, kes esialgsetel andmetel teavitaski politseid korteris olnud surnukehast. «Esialgsetel andmetel toimus korteris kaklus ning mehed olid omavahel tuttavad,» ütles pressiesindaja.

Viljandi kriminaaltalitus alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku mõrva käsitleva paragrahvi järgi, mis näeb kohtus süüdimõistmisel ette 8-20 aasta pikkuse või eluaegse vangistuse. Surma põhjuse väljaselgitamiseks saadeti surnukeha lahangule ning määrati ekspertiis.

Kuriteos kahtlustatavana kinni peetud ning varem korduvalt karistatud mees võeti täna Lõuna ringkonnaprokuratuuri taotlusel ja eeluurimiskohtuniku loal vahi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles