Sõdur läks orienteerumisharjutusel kaduma

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajateenija õppusel
Ajateenija õppusel Foto: Toomas Huik

Eile pärastlõunal jäi kadunuks kaitseväe keskpolügoonil  läbi viidud Kalevi jalaväepataljoni orienteerumisharjutusel reamees Jaan Pikhof.

Pikhof on sündinud 1990. aastal, ta on heledate juustega, 177 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Tal oli seljas kaitseväe välivorm, kadumise ajal oli tal kaasas automaat Galil AR ilma laskemoonata ning eeldatavalt ka imitatsioonivahendid, teatas kaitsevägi.

1. jalaväebrigaadi ja Kirde kaitseringkonna kaitseväelased alustasid sõduri otsinguid kohe pärast tema kadumist ja teavitasid  politseid. Täna on aidanud lisaks brigaadile sõdurit otsida õhuväe helikopter, politsei koos koertega ning Viru maleva kaitseliitlased. Kaitsevägi jätkab otsinguid, praegu on otsingutesse kaasatud pea üle 350 inimese.

Kaitsevägi on teavitanud kadunud ajateenija perekonda Lääne-Virumaal ja on nendega tihedas kontaktis.

Kõigil, kel on kadunud ajateenija kohta informatsiooni, palutakse teavitada kaitseväge telefonil 7171190 meiliaadressil mil@mil.ee või Kalevi jalaväepataljoni 59195125.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles