Naaber: mulle ei mahu pähe, mis võis Eleri nii jubeda teoni viia

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus aset leidnud jõhkra mõrva osalised Eleri ja Sigrit olid naabrite meelest rahumeelsed inimesed, kelle korterist ei kostnud kunagi isegi lärmi.

«Korter kuulus küll tapetud Sigritile, aga mõlemad olid ühistu silmis maja musterelanikud. Kuna Eleri oli lapsega sagedamini kodus, siis oli just tema see, kes sügiseti tuli appi lehti riisuma ja talviti lund lükkama,» meenutas Lääne tänav 1 ühistu esimees Õhtulehele.

Naabrimehe arvates pidi midagi Eleris plahvatama, sest normaalse mõistusega inimene ei tapaks oma korterikaaslast, ei viskaks kinniseotud surnukeha teise korruse aknast alla, ega lohistaks laipa ümber maja parklasse, et seda seal põlema panna.

«Neid külanaiste jutte, et nad võisid olla enamat kui korterikaaslased, mina ei usu,» ütles ühistu esimees, kelle sõnul on tõenäolisem, et naised jagasid elamiskulude poolitamiseks korterit, aga Sigrit endale korterikaaslast enam ei soovinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles