101. lotomiljonär teeb võiduraha eest katuse korda

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Lotto reklaamstend
Viking Lotto reklaamstend Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Kolmapäeval Viking Lottoga 2 816 126 krooni võitnud mees lubab võiduraha eest minna reisima ja vahetada välja parandamistvajava katuse.


Eesti Loto teatel käis Eesti 101. lotomiljonär oma võitu vormistamas eile. Võitja on Tallinnas elav 40ndates aastates müügialal töötav meesterahvas. Rõõmusõnumeid on peres mitmeid - lotovõitja perre on lähipäevil sündimas poeg. Tegemist on pere esimese lapsega.

Peatselt isaks saav mees rääkis, et ostab lotopileteid tihti ja kui võimalik, siis erinevatest kauplustest. Võidurahast ühe osa eest on kindlasti plaanis ära vahetada maja katus, sest see töö on juba mõnda aega plaanis olnud ning lotovõit teeb selle nüüd oluliselt kergemaks. Edaspidi, kui laps veidi suurem, on plaan minna reisile ja kaasa võtta ka oma vanemad, kes siiani palju reisinud ei ole.

Tegemist on 35. Viking Lotto miljonäriga Eestis. Kokku on lotomiljonäre Eestis juba 101, neist 4 on lotomiljonäriks saanud 2010. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles