Kaitseminister saatis missioonisõduritele jõulutervituse

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Missioonilt Ämari lennubaasi saabunud kaitseväelane.
Missioonilt Ämari lennubaasi saabunud kaitseväelane. Foto: Liis Treimann

Kaitseminister Urmas Reinsalu saatis välismissioonidel teenivatele kaitseväelastele videotervituse, milles tänas neid senise teenistuse eest ning soovis rahulikke jõule ja aastavahetust.

«Ma loodan, et teenistusülesannete täitmise vahepeal saate te vahepeal hetkeks ka jõule ja aastavahetust nautida,» ütles kaitseminister Afganistani, Aafrikasse ja teistesse missioonipiirkondadesse saadetud videotervituses.

Reinsalu sõnul on Eesti kaitseväelaste poolt välismissioonidel tehtav töö väga tähtis. «See töö on ühe eesmärgiga, mis on väga selge ja lihtne – selleks on kaitseväelase kohuse täitmine selle nimel, et Eesti Vabariik oleks vaba, iseseisev ja ise oma saatust otsustav maa. Nii lihtne see ongi,» sõnas kaitseminister.

«Te teete väga head tööd, ma tänan teid selle töö ja teenistuse eest ning soovin kõigile kauneid jõule,» ütles Reinsalu tervituses.

2013. aasta jõule ja aastavahetust tähistavad NATO, Euroopa Liidu ja ÜRO missioonidel Afganistanis, Aafrikas, Kosovos ja Lähis-Idas üle 160 Eesti kaitseväelase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles