Politoloog Oudekki Loone astus Keskerakonda

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oudekki Loone
Oudekki Loone Foto: Erakogu

Politoloog ja publitsist Oudekki Loone otsustas astuda Eesti Keskerakonna liikmeks.

«Keskerakond on ainus erakond, kes hoolib päriselt tavalistest Eestimaa inimestest, kes teevad oma igapäevast tööd. Seesugused inimesed on Keskerakonna poliitika keskmes ja mind huvitab nende elu paremaks muutmine,» leidis Loone.

Ta lisas, et erakonnad luuakse võimu kasutamiseks ja Tallinna valitsemisega on Keskerakond väga hästi hakkama saanud. «Iga kord kui Tallinnasse tulen, on mul hea meel, sest näen, et minu jaoks on siin läinud elu paremaks.»

«Pean väga oluliseks ka seda, et Keskerakond on püüdnud alati jälgida, et Eestimaa kooselu oleks mõistlik, et kõigil sõltumata emakeelest oleks siin meeldiv elada,» ütles Loone.

Oudekki Loone on olnud Tallinna Ülikooli rahvusvahelise ja võrdleva poliitika lektor, 2009. aastal nimetati ta aasta Missiooniinimeseks ja 2012. aastal Maalehe laureaadiks. Loone võeti Keskerakonna liikmeks vastu 27. detsembril 2013. aastal. 

Copy
Tagasi üles