Võistlustel vasaraga pihta saanud tüdruk suri

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eile õhtul Hiiumaal Kärdla staadionil toimunud võistlustel vasaraga pihta saanud 15-aastane tüdruk suri öösel.

 Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi tunnustel, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist ettevaatamatusest, teatas riigiprokuratuuri pressiesindaja.

Kunakannatanu täna öösel haiglas suri, siis kvalifitseeritakse kriminaalmenetlus ümber paragrahvi tunnustel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

Kriminaalmenetluse raames on praeguseks tuvastatud, et hukkunud isik oli palutud appi spordivõistluse läbiviijate poolt. Kõik täpsemad asjaolud on selgitamisel.

ERR-i andmetel suri tüdruk Kärdla haiglas kell 1 öösel, enne tema transportimist Tallinna haiglasse.

Hiiumaal Kärdla staadionil toimunud noorte kergejõustikuvõistluse Rukkilillemängude ajal tabas üks lendulastud metallikolakas kella 17.30 paiku üht tüdrukut pähe, kirjutab SL Õhtuleht.

Ajalehe andmeil seisnud tüdruk heitesektorist väljas ja rääkinud parasjagu mobiiltelefoniga.


«Ei saa päris täpselt öelda, mis juhtus. Versioone on erinevaid,» ei tahtnud spordiplatsi juhataja Jaan Kallismaa ka veel neli tundi pärast õnnetust öelda, mis staadionil täpselt juhtus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles