Ülekäigurajale jooksnud poiss sai autolt löögi

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval sai liikluses viga neli inimest, teiste hulgas Tallinnas Koplis ülekäigurajale jooksnud poiss. Samuti tabas politsei roolist 21 joobes juhti.

Poisiga juhtus õnnetus eile õhtul kella 19.20 ajal Tallinnas Kopli ja Vasara tänava ristmikul, kui sõiduauto Nissan Note, mida juhtis 38-aastane Arvo, sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal joostes sõiduteed ületanud 11-aastasele poisile. Jalakäija toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

Laupäeva varahommikul kella 03.11 ajal toimus liiklusõnnetus Elvas Peedu tee ja Mahlamäe tänava ristmikul, kus sõiduauto Audi A4, mida juhtis 22-aastane Raido, sõitis kurvis teelt välja vastu puud. Sõiduauto juht ei kasutanud turvavarustust ja tal puudus vastava kategooria juhiluba. Ta toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Õhtupoolikul kella 16.50 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Tallinna Ringtee 13. kilomeetril, kus kaubik Mercedes Benz, mida juhtis 40-aastane Kaido, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Volkswagen Tiguan, mille juht on selgitamisel. Kaubiku juht ja sõiduautos Volkswagen Tiguan viibinud 42-aastane Tiit ning 31-aastane Meelis toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles