Edgar Savisaar võib kandideerida europarlamenti

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar andis nõusoleku kandideerida erakonna sisevalimistel Euroopa Parlamendi valimisnimekirja moodustamiseks.

Üle 20 inimese soovib Keskerakonna valimisnimekirjas kandideerida Euroopa Parlamenti, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal rääkis, et kindlasti on kandideerimas riigikogu liikmed Jüri Ratas, Mailis Reps, Kadri Simson, Enn Eesmaa ja suure tõenäosusega erakonna esimees.

«On ka teisi tublisid linnajuhte mitte ainult Tallinnast, vaid ka väljaspoolt Eestist, kes on küll üles seatud, aga kes on hiljem oma kandidatuuri maha võtnud ja loobunud, aga ma arvan, et me saame sisevalimistele minna vähemalt kaks korda nii pika nimekirjaga, kui on Euroopa Parlamendi nimekirjas kohti,» lausus Toobal.

Nende 20 nime seast valitakse Keskerakonna volikogul välja 12 kandidaati, kes pääsevad erakonna valimisnimekirja, nimekirja järjestus otsustatakse varakevadel toimuval valimiskonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles