Ojuland õnnitles Rahvaliitu

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland
Kristiina Ojuland Foto: Mihkel Maripuu

Euroopa Parlamendi liige Kristiina Ojuland õnnitles Rahvaliidu liikmeid ja erakonna auesimeest, president Arnold Rüütlit, et suudeti seista konservatiivse maaerakonna püsimajäämise eest Eestis.

«Kunstlikud liitumised ja lahutamised erakonnamaastikul pole vastuvõetavad. Kui kellelgi on erakonna juhtkonnas teised vaated, kui Rahvaliidu enamikul, siis ausam on lahkuda isiklikult sinna, kus sa tegelikult kuulud, näiteks sotsialistide juurde,» leidis Ojuland.

Ojuand ei pea viimasel ajal toimunud sündmusi Eesti erakondade ümber, kus mõne erakonna juhtkond on püüdnud liikmeskonna selja taga otsustada, mis poliitikat erakond ajama peab ja kuhu kuuluma, euroopalike tavadega kooskõlas olevaks.

Ojuland leiab, et seoses Rahvaliidu ja roheliste ümber toimunuga on vaja täpsustada erakondade regulatsioone, et välistada analoogsete segaduste kordumist tulevikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles