Reformierakonna Väike-Maarja piirkonnajuht lahkus parteist

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Reformierakonna Lääne-Virumaa Väike-Maarja piirkonnajuht Aare Prants teatas laupäeval oma ametist lahkumisest, kirjutab Virumaa Nädalaleht.

«Olen kuulunud Reformierakonna nimekirja 12 aastat ja sel ajal olnud kaks korda Väike-Maarja piirkonna juht. Teiega on olnud toredaid ettevõtmisi ja mõnusaid üritusi, aga iga asi ammendub ja peab andma noortele võimalusi. Sellega palun vabandust, et teen teile ülekohut, aga olen otsustanud erakonnast lahkuda. Palun kustutada minu nimi nimekirjast ja ka listist,» kirjutas Prants kirjas erakonnakaaslastele

Jaanuari lõpus lahkusid Lääne-Virumaal reformierakonnast Vinni piirkonnaorganisatsiooni juht, Tamsalu piirkonnaorganisatsiooni juht ja Rakvere piirkonnaorganisatsiooni juhatuse liige.

Vaid mõni päev hiljem, teatas siis peaminister ja Reformierakonna esimees Andrus Ansip, et lahkunud olid seotud mullu toimunud Reformierakonna juhatuse valimistel toimunud häältevõltsimisskandaaliga.

Kõik Reformierakonnast lahkunud on seda süüdistust eitanud ja nõudnud avalikus kirjas Ansipilt ka vabandamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles